Bank reinigen

Heb jij alles al geprobeerd om jouw eigen bank te reinigen? En is het resultaat niet zoals je wenst. Dan is het verstandig om je bank te laten reinigen door Perfectsy, wij reinigen alle soorten banken in Amsterdam en omgeving zodat jij weer op een frisse schone bank kan zitten.

 

Wij maken elke bank weer als nieuw door deze te reinigen met de modernste technieken en onze X jaar ervaring. Geen vlek is ons onbekend, heb je per ongeluk wijn gemorst, koffie vlekken of hebben je kinderen de bank als kleurplaat gebruikt. Stuur ons een berichtje en wij komen snel jouw bank reinigen.

Offerte aanvragen

Bank laten reinigen met stoomreiniger

Na een dag hard werken of de kinderen vermaken, waar ga je naartoe om te ontspannen als het eindelijk tijd is om even te pauzeren? Ongetwijfeld is dat je goed gebruikte en geliefde bank.

Een bank in een druk huis krijgt het zwaar te verduren. Hij biedt volwassenen, kinderen en zelfs huisdieren een plek om te zitten, een dutje te doen, koffie te drinken, snacks te eten en nog veel meer. Als je bank bedekt is met kruimels, vlekken en nare geurtjes, is het tijd om hem eens goed te laten schoonmaken. 

Als wij langskomen bij jou thuis of op kantoor in Amsterdam om je bankstel te reinigen, dan hebben wij standaard onze stoomreiniger in onze gereedschapskist. Nare geurtjes, bacteriën en vlekken maken wij schoon met een stoomreiniger. Zodat je bank er niet alleen uitziet om door een ringetje te halen maar dat je kinderen zelfs weer van de bank kunnen eten. Wij gebruiken namelijk alleen maar producten zonder chemicaliën en de schoonmaak producten zijn daarnaast biologisch afbreekbaar. Zodat ze niet schadelijk voor mens, milieu, huisdieren en uw kinderen. 

OBJECTPRIJS EXCL. BTWPRIJS INCL. BTW
BANKEN
Loveseat€ 40,00€ 48,40
2-zits€ 50,00€ 60,50
3-zits€ 65,00€ 78,65
4-zits€ 80,00€ 96,80
5-zits€ 95,00€ 114,95
6-zits€ 110,00€ 133,10
7-zits€ 125,00€ 151,25
8-zits€ 140,00€ 169,40

Waarom uw bank laten reinigen bij Perfectsy?

Wij reinigen uw bankstel bij u op locatie

Wij rekenen geen voorrijkosten of administratieve kosten

Wij werken alleen met de beste producten die biologisch afbreekbaar zijn en dus niet schadelijk zijn voor mens en dier.

U niet te betalen als u niet tevreden bent met ons werk want wij bieden "no cure no pay"

Je bank is weer fris na een dieptereiniging

We couldn't find any feed from your instagram account!!